logo

Dr. Peter Van Daele

Dr. Peter Van Daele studeerde aan de Universiteit Gent. Hij promoveerde als Orthopedisch Chirurg in 1998, waarna hij zich verder bekwaamde in de schouder en wervelzuil aandoeningen.

Hij heeft een zeer grote ervaring met kijkoperaties aan de schouder. Alle schouderoperaties, behalve de gewrichts vervangende schouderprothese chirurgie, worden artroscopisch uitgevoerd.

Deze artroscopische kennis en kunde gecombineerd met de praktijk van rugchirurgie heeft geleid naar het toepassen van endoscopie bij rugoperaties.

Sinds 2015 voert Dr. Van Daele kijk operaties uit aan de onderrug genaamd full-endoscopische discectomie. Via een 8mm huidincisie kan een onderrug discushernia of kanaalvernauwing behandeld worden.

Deze bijzondere endoscopische bekwaming staat in een praktijk waar aan de patiënten alle facetten van de klassieke operatieve en niet-operatieve therapie van rug, nek en schouder wordt aangeboden.

Uitgebreide informatie vindt u op zijn persoonlijke site spine-endoscopy.

Logo Zwart 2mei2020

1.TELE-CONSULTATIES: tele-waregem.org (nieuw in Corona tijden)

Jouw dossier wordt bestudeerd.
Dr. Van Daele bespreekt de endoscopische opties via de telefoon met U persoonlijk.

2. GEWONE CONSULTATIES: (op afspraak)

dinsdag: 9u00 - 18u00
donderdag: 9u00 - 12u00
vrijdag: 9u00 - 17u00


 of   BELLEN NAAR ONS SECRETARIAAT:

056 62 35 01  (ID kaart bij de hand houden voor uw rijksregisternummer)


 of   ZELF ON-LINE BOEKEN: ( kan je makkelijk zelf regelen)

Via onze web toegang voor afspraken worden bepaalde tijden vrijgegeven. Je kan zelf kiezen wanneer je op consultatie komt bij Dr . Van Daele